zakládající členové

Zakládající členové


 

Bentley Systems

Bentley je světově vedoucí firma ve vývoji a poskytování komplexních softwarových služeb pro budování a udržování infrastruktury. Architekti, projektanti, konstruktéři a vlastníci nemovitostí jsou nepostradatelní při zvelebování našeho světa a při zvyšování kvality našeho života.
www.bentley.cz


 

SKANSKA

Skanska je stavební a developerská skupina působící v České a Slovenské republice, je součástí světového koncernu Skanska se sídlem ve Švédsku.
www.skanska.cz


 

ArchiCAD

Společnost Centrum pro podporu počítačové grafiky ČR s.r.o. (CEGRA) si od roku 1995 vybudovala pozici zásadního dodavatele počítačových technologií pro stavební průmysl v České republice. CEGRA je průkopníkem BIM projektování, jejím stěžejním produktem je ArchiCAD, systém využívající technologii virtuální budovy (Virtual Buiding™).
www.cegra.cz


 

 

Centrum AdMaS

Centrum AdMaS je zaměřeno na výzkum, vývoj a aplikace pokročilých stavebních materiálů, konstrukcí a technologií (nejen) v oblasti stavebnictví, ale i dopravních systémů a infrastruktury měst, obcí a krajiny. Další oblastí centra AdMaS je vývoj netradičních konstrukcí s moderními technologiemi, například aplikace nekovových materiálů pro vyztužování konstrukcí.
www.admas.eu


 

DATA DESIGN SYSTEM

Programy řady DDS-CAD jsou samostatnými programy, které jsou od svého počátku vyvíjeny jako specializované aplikace pro oblast stavebnictví. Nejedná se tedy o nadstavbu nad obecný CAD, ani o prostou náhradu rýsovacího prkna. DDS-CAD se zařazuje mezi nástroje BIM a patří mezi ty software, které velmi dobře používají formát souboru IFC, tj. formátu pro uložení informací nejen o projektu, ale o celé projektované stavbě. DDS podporuje OpenBIM přístup a je jedním z hlavních iniciátorů využití IFC pro profese TZB a také pro tvorbu knihoven a katalogů výrobců. 
www.dds-cad.cz


 

FADW

Architektonická kancelář, která se zaměřuje na moderní postupy ve stavebnictví. Nabízí architektonické návrhy rodinných, bytových i nebytových domů, novostaveb i rekonstrukcí. Od studie po realizační dokumentaci.
www.fadw.cz